Лінгвокультурологічний аспект вивчення інтертекстуальних фразеологізмів (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті розглянуто аспекти мовної і культурної взаємодії; сформульовано основні положення лінгвокультурологічного підходу у фразеології; визначено місце і роль інтертекстуальних фразеологізмів у мовній картині світу.
Keywords: мова; культура; лінгвокультурологічний підхід; мовна картина світу; коди культури; інтертекстуальні фразеологізми