До проблеми розмежування сполучникових і безсполучникових конструкцій (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
Матеріал статті містить узагальнений виклад наукових підходів до виокремлення, тлумачення і характеристики типів складних речень.
Keywords: складне речення; сполучникове речення; безсполучникове речення