Власні імена та їх похідні в термінології хореографічного мистецтва (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті досліджується процес апелятивації власних імен у термінології хореографії. Розглядаються власні назви як словотвірна база для найменування танців в різних мовах світу.
Keywords: власні назви; загальні назви; апелятив; апелятивація; топонім; антропонім; хореографія