Книжна лексика в текстах української постмодерної прози (функціонально-стилістичний аспект) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті описано функціонально-стилістичні особливості суспільно-політичної, науково-термінологічної та поетичної лексики, яка використовується в текстах української постмодерної прози.
Keywords: суспільно-політична лексика; науково-термінологічна лексика; поетизми; стилістичний ефект; українська постмодерна проза