Проблема професійного спілкування як компонент мовної культури студентів технічного вишу (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті розглядаються проблеми формування професійного спілкування, формування умінь і навичок культури фахового мовлення студентів технічного вишу.
Keywords: мова; мовлення; мовна культура; мовна норма; професійне спілкування