ГОРИЗОНТИ МОЛОДОЇ УКРАЇНIСТИКИ: ЗДОБУТКИ Й ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВОЮ (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2025)
Мова, культура, лiтература у спектрi сучасних українознавчих дослiджень : зб. наук. праць / за ред. I. Кононенко, С. Романюк, К. Якубовської-Кравчик. Варшава : Варшавський унiверситет, 2020. 201 с.
Keywords: мова; культура; лiтература