Аспектуально-фазові модификації багатократних дієслів у сучасній українській мові (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
Статтю присвячено проблемі словотвірної модифікації аспектуально-фазових значень українських дієслів з багатократною семантикою. Системний підхід до вивчення дієслів з мультиплікативною семантикою дає можливість виділити семантичні групи цих дієслів і встановити специфіку аспектуально-фазових модифікацій, а також засобів і умов її реалізації.
Keywords: багатократність; однократність; фазові модифікації; початковість; тривалість; результативність