Структурні особливості словотвірних гнізд із одоративними коренями в українській мові ІІ пол. ХІХ століття (за «Словником української мови» Б. Грінченка) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
Дослідження історії лексичного складу української мови неможливе без з’ясування історії окремих семантичних груп. Аналіз словотвірних гнізд із одоративними коренями (за словником Б. Грінченка) репрезентує лексику запаху в українській мові ІІ пол. ХІХ ст.
Keywords: запах; одоративна лексика; словотвірне гніздо; похідні; корінь