Явище синонімії у військовій лексиці української мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті досліджуються особливості синонімічних відношень у військовій лексиці на прикладі назв зброї, амуніції, споруд. З’ясовується проблема явища синонімії у фаховій лексиці.
Keywords: синонім; запозичення; військова лексика; синонімічний ряд; синонімічна домінанта