Основні принципи класифікації квазікомпозитів (на матеріалі української, російської, англійської та французької мов) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті аналізуються можливі підходи до класифікації квазікомпозитів, порівнюються основні критерії класифікацій таких одиниць з принципами групування складних слів. Дослідниця доводить, що квазікомпозити можуть розподілятися за тими ж ознаками, що й власне складні слова, але й існують певні відмінності, які також розглядаються у роботі.
Keywords: власне складні слова; квазікомпозити; ендоцентричні складні слова; екзоцентричні композити; копулятивні складні слова; аппозитивні композити; координативний зв’язок; субординативний зв’язок