Функціонально-комунікативний простір в українському щоденниковому дискурсі (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
Визначено емпірично виокремлені способи організації  комунікативного простору в українському щоденниковому дискурсі, виявлено типи щоденникової комунікації, простежено  лінгвопсихоментальну діяльність комуніканта-продуцента й, комуніканта-реципієнта у процесі інформаційного обміну та взаємовпливу за допомогою знаків природної мови.
Keywords: комунікативний простір; автокомунікація; наративний комунікант; комунікант-продуцент; комунікант-реципієнт; процес комунікації