Латина і мови для спеціальних цілей: pro et contra (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
Стаття присвячена проблемі професійно орієнтованого навчання латини в немовних ВНЗ. Автор у полемічному ключі розглядає спроби механічного переносу концепції «мови для спеціальних цілей» на ґрунт навчання латини майбутніх фахівців медичного профілю, велику увагу приділяє термінологічним нюансам.
Keywords: професійна лінгводидактика; мова для спеціальних цілей; латинська мова