Функціонально-семантична взаємодія концептів воля, правда, сила в дискурсі «Кобзаря» (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
Розглядається інтра- та інтертекстуальна взаємодія лексичних компонентів воля, правда, сила як передумова фразеотворення. Простежується роль прикметників у модифікації концептуальної семантики означуваних іменників.
Keywords: фразеологізація; атрибутивна конструкція; ад’єктив, концепт; ідеологема