Типи оцінок та мовні засоби їх вираження в рекламних текстах (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті розглянуто типи оцінки в текстах медійної, друкованої та зовнішньої реклами. Аналізуються лексичні, лексико-стилістичні та зображальні засоби її вираження.
Keywords: рекламний текст; оцінка; типи оцінки; оцінне значення