Контактні табу в комунікаційній поведінці українців (на матеріалі повісті М. Коцюбинського «Тіні забутих предків») (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті на матеріалі твору М. М. Коцюбинського «Тіні забутих предків» розглядається зв’язок контактних табу як різновиду комунікативних табу з містичними, релігійними й міфологічними уявленнями українців.
Keywords: комунікація; комунікативні табу; контактні табу; комунікативна поведінка