Звуковий декор поетичного простору Миколи Вінграновського (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті зроблено спробу здійснити лінгвостилістичний аналіз звукового тла поетичного простору Миколи Вінграновського. Виокремлено групи звукових комплексів, розкрито особливості їх функціонування.
Keywords: звуковий комплекс; перенесення; перцепція