Часовий континуум публіцистичних текстів (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті зроблено спробу проаналізувати часовий континуум текстів української публіцистики, визначити особливості відчуття часу українцями.
Keywords: континуум; дискурс; час; темпоральність; публіцистичні тексти