Формування та розвиток правильної іншомовної звуковимови в дітей дошкільного віку (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті розглядається питання формування та розвитку правильної іншомовної звуковимови в дітей дошкільного віку, подається характеристика звуків англійської мови, навчання іншомовної вимови.
Keywords: мовленнєва діяльність; інтонаційні моделі; фонетичні навички; артикуляційний апарат; фонетична зарядка