Структурно-контекстуальна типологія сегментних конструкцій роз’яснювально-пояснювального змісту як експресивних синтаксичних одиниць української мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті досліджено один із прагматичних різновидів називного роз’яснювально-пояснювального змісту – називний атрибутивної характеризації. Виокремлено структурно-контекстуальні типи таких конструкцій, характерних для мови газет.
Keywords: сегментна конструкція; називний роз’яснювально-пояснювального змісту; називний атрибутивної характеризації