Семантичні особливості номінації політичного опонента як засобу його дискредитації (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто семантичні особливості оцінних номенів на позначення політичних опонентів, виявлено найбільш частотні семи, що актуалізуються в процесі такої номінації, їх роль у розгортанні стратегії дискредитації об’єкта номінування.
Keywords: номінація; стратегія дискредитації; вербальна агресія