Лінгвістичні ознаки і засоби вираження конфлікту суб’єктивного характеру (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті описано маркери мовної репрезентації міжособистісного конфлікту суб’єктивного характеру, мовні форми і засоби реалізації конфлікту на базі реагувань особи, обґрунтовано зв’язок розвитку конфліктів з переживаннями і почуттями людини, виявлено українські лінгвокультурні причини політичних конфліктів.
Keywords: міжособистісний конфлікт суб’єктивного характеру; засоби вираження конфлікту; лінгвістичні ознаки конфлікту; політичний конфлікт