Соціальні діалектизми: історія розвитку та теоретичного опрацювання (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглядається явище соціальних діалектів у діахронічному аспекті, здійснено спробу систематизувати теоретичний матеріал світової та вітчизняної соціолінгвістичної думки.
Keywords: соціальний діалект (соціолект); арго; жаргон; сленг