Відображення комунікативних табу в українських пареміях (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглядається проблема зв’язку комунікативних табу з народними віруваннями й повір’ями, наводяться приклади відображення мовних, тематичних і контактних табу в українських пареміях.
Keywords: комунікативні табу; мовні табу; паремії