Категорія відмінка в аспекті аксіологічної прагмалінгвістики (на матеріалі української та російської мов) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті схарактеризовано можливості граматичного значення (ГЗ) відмінка як морфологічного засобу вираження оцінки в сучасних українській та російській мовах.
Keywords: граматичне значення відмінка; оцінка; українська мова; російська мова