Словотвірний ряд як об’єкт вивчення лексичного складу мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті порушується питання щодо вивчення словотвірчого ряду як комплексної одиниці словотвірчого рівня та визначення його місця у вивченні лексичного складу мови.
Keywords: словотвірчий ряд; дериватологія; похідне слово; комплексні одиниці словотвору; ієрархія; словотвірчий формант