Мова проповідей Патріарха Філарета (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті досліджено структурно-граматичні та семантико-синтаксичні особливості проповідей Патріарха Філарета. Розглянуто та проаналізовано найбільш поширені снтаксичні конструкції.
Keywords: проповідь; конструкція; лінгвістичні, граматичні та стилістичні особливості