Мовні засоби вираження міського простору у творчості М. Семенка як представника модернізму (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті досліджується структура художнього простору в поезії у зв’язку з лексико-семантичними засобами вираження реалістичного простору міста і різних явищ, що визначають його. Розглядаються питання про традиції та новаторство, динаміку розвитку мовного образу світу поета.
Keywords: простір; мовний образ простору; простір міста