Слов’янські запозичення в українських народнопісенних текстах (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто запозичення зі старослов’янської, польської, чеської, російської та білоруської мов у текстах українських народних пісень. Вказано на тематичні групи запозиченої лексики.
Keywords: запозичення; народнопісенний текст; тематична група; лексика