Мовна гра як засіб атракції в рекламних назвах (на матеріалі ергонімії Тернопільщини) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті досліджено роль мовної гри як засобу приваблення клієнта у структурі рекламних назв, вивчено структурні та семантично-асоціативні особливості мовної гри в ергонімії. Виокремлено і проаналізовано моделі ергонімів Тернопільської області, утворених із застосуванням різних прийомів мовної гри.
Keywords: ергонім; мовна гра; каламбур; атракція; рекламна функція