Сугестія тексту телереклами (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Проаналізовано сугестивні особливості рекламних текстів, виявлено вербальні та невербальні засоби, що мають сугестивне значення, та з’ясовано механізм упливу цих засобів на споживача реклами.
Keywords: сугестія; сугестивні властивості; вербальні засоби; невербальні засоби; інтонаційні особливості; дієслова наказового способу