Посилення прагматичного впливу публіцистичного тексту завдяки взаємодії виражальних засобів синтаксису (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглядається інтенсифікація комунікативно-прагматичних функцій публіцистики синтаксично-стилістичними засобами.
Keywords: комунікативно-прагматична функція; виражальний засіб; публіцистичний стиль