Мовностилістичні засоби увиразнення текстів медійної реклами (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто склад і типи мовностилістичних засобів, використовуваних у текстах медійної реклами, проаналізовано частотність їх уживання та виконувану функцію.
Keywords: медійна реклама; експресивність; образність; мовностилістичні засоби