Любовні замки як елемент мовного ландшафту (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті здійснено соціолінгвістичний аналіз практики закріплення так званих любовних замків у контексті формування мовного ландшафту. Дослідження виконано на матеріалі, зібраному на ужгородському пішохідному мості (75 написів на любовних замках). Розглянуто мовні та стилістичні особливості написів.
Keywords: соціолінгвістика; мовний ландшафт; мультилінгвізм; глобалізація; любовні замки