Теорії сполучуваності як синтаксична характеристика предикатів (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття присвячена проблемі сполучуваності мовних одиниць у складі синтаксичних структур та виявлення закономірностей функціонування механізмів, що визначають принципи побудови речень. Особливу увагу приділено ролі предиката, у якого поєднувальні характеристики визначають склад синтаксичної одиниці.
Keywords: валентність; дистрибуція; інтенція; синтаксична сполучуваність; предикат; аргумент