Системні відношення в тематичній групі лексики на позначення людини та її рис у говірках Нижньої Наддніпрянщини (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті на діалектному матеріалі розглядається явище синонімії й варіантності в межах досліджуваної групи лексики, з’ясовується стилістичний потенціал позитивно й негативно маркованих лексем.
Keywords: синоніми; синонімічний ряд; негативне експресивне забарвлення; фонетичні варіанти; словотвірні варіанти; вторинна номінація