Механізми перекладу англійських термінів-новоутворень українською мовою (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглядаються умови і способи перекладу термінів з англійської мови українською. Ураховуючи комунікативні та функціональні особливості перекладу термінів, у цій статті розвивається типологія перекладу технічних неологізмів.
Keywords: переклад; науково-технічні терміни; неологізми; механізми