Динаміка лексики одягу в говірках Середнього Полісся (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті проаналізовано динамічні процеси в тематичній групі лексики одягу  середньополіського діалекту, розкрито їхні причини; визначено лексико-семантичні групи, які зазнали найбільших змін у номінації та функціонуванні їхніх елементів; простежено зміну семантики окремих лексем.
Keywords: назви одягу; середньополіські говірки; динаміка; лексема; семантика; номінація