Інтенсифікація виразності синтаксичних конструкцій в українських і російських рекламних текстах (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто окремі засоби інтенсифікації виразності синтаксичних конструкцій в українських і російських рекламних текстах – компресію викладу і порядок слів. Зроблено висновок про підпорядкованість цих засобів основній прагматичній меті реклами.
Keywords: виразність; рекламний текст; порядок слів