Номінація учасників весільного обряду у говірках подільсько-буковинсько-наддністрянського суміжжя (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття присвячена номінації родинних обрядів у говірках подільсько-буковинсько-наддністрянського суміжжя. Подано номінацію учасників весільного обряду відповідно до структурної організації обрядових дійств, що мають складну внутрішню організацію. Підкреслено, що традиційні родинні обряди представлені розгалуженою системою назв на позначення учасників весільного обряду.
Keywords: номен; тематична група лексики; обрядова лексика; подільсько-буковинсько-наддністрянське суміжжя; просторова поведінка номінативних одиниць