Функціонування лексем у системі найменувань вулиць (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто особливості функціонування  лексем на позначення вулиці, що входять у систему найменувань адміністративно-територіальних одиниць у межах населених пунктів. Простежено семантику  лексем, стилістичне використання.
Keywords: лексико-семантична група; адміністративно-територіальна лексика; семантична структура; адресна функція