Лексико-семантична репрезентація моделі «пам’ять» в українському щоденниковому дискурсі (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті на матеріалі українського щоденникового дискурсу репрезентовано кореляцію когнітивних процесів пам’яті, виявлено модель пам’яті в аксіологічному аспекті, визначене місце її локалізації. Також  проаналізовано  фрейми та  предикати пам’яті.
Keywords: модель; пам’ять; види пам’яті; український щоденниковий дискурс