Особливості словотвірної структури назв птахів початку ХХ ст. (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті проаналізована словотвірна структура назв птахів початку ХХ ст. (на матеріалі «Словаря української мови» Б. Д. Грінченка), визначені основні способи творення цих зоолексем, встановлено їх словотворчі особливості та продуктивність словотвірних типів.
Keywords: дериват; словотвірна структура; зоонім