Оцінні номінації осіб у соціоукльтурному контексті (на матеріалі сучасних ЗМІ) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття присвячена дослідженню оцінних номінацій осіб у соціокультурному контексті в текстах сучасної періодики. У ній розглянуто класифікацію оцінних назв осіб у соціокультурному аспекті, простежено динамічність оцінної конотації.
Keywords: оцінні номінації осіб; соціокультурна ідентифікація; соціальна оцінність