Дериваційні особливості військової лексики в сучасній українській мов (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті досліджуються структурно-семантичні особливості військової лексики. Розглядаються приклади морфологічної, лексико-семантичної та аналітичної деривації.
Keywords: способи словотворення; суфіксація; префіксація; абревіація; морфологічне словотворення