Причини багатозначності в лінгвістичній термінології (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті досліджено причини виникнення й функціонування явища багатозначності у системно-структурній та когнітивно-дискурсивній парадигмі. Виявлено, що явище багатозначності лінгвістичного терміна необхідно досліджувати у сфері його функціонування в науковому дискурсі.
Keywords: лінгвістичний термін; багатозначність; дискурс