Особливості суфіксального словотворення назв риб в українських говірках (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті досліджено продуктивні словотвірні моделі, що об’єднують назви риб у говірках української мови. Визначено їхні ареали, семантичне навантаження словотворчих афіксів, значеннєві відтінки, синонімічні зв’язки й конкурентні відношення.
Keywords: словотвірна модель; суфікс; назви риб; семантика