Проблеми українського експресивного дискурсу (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Проаналізовано синтаксичні конструкції експресивного дискурсу. Розглянуто їх структурно-синтаксичні особливості і функціональні можливості. Звернено увагу на своєрідність експресивних засобів в утворенні інформаційного поля, в якому знаходять вираження  нові форми комунікації.
Keywords: експресивний дискурс; бінарне членування; сегментація; парцеляція; ланцюги номінативних речень; інфінітивні структури