Лексико-семантична група дієслів неконтрольованої дії в українській мові (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті здійснено аналіз лексико-семантичної групи дієслів неконтрольованої дії в сучасній українській мові; встановлено її семантичні ознаки; описано парадигматичні й синтагматичні властивості дієслів із семою «неконтрольованість».
Keywords: лексико-семантична група; дієслово; дія; значення; неконтрольованість; парадигма