Комунікативні цілі політичної телереклами та засоби їх реалізації (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті характеризується політична телереклама як особливий тип текстів, визначаються її комунікативні цілі, доводиться зумовленість композиції, мовних особливостей політичної телереклами її призначенням впливати на масову свідомість.
Keywords: інформаційно-комунікативні процеси; політична реклама; імідж; маніпуляція свідомістю