Особливості дієвідмінювання в українських говірках Запорізького Надазов’я (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглядаються форми дієслів в українських запорізько-надазовських говірках, виявлено особливості дієслівної словозміни.
Keywords: дієвідмінювання; форми дієслів; українські говірки Запорізького Надазов’я